Seal Team

På Seal team lærer du å dykke både med og uten luft på ryggen. Du lærer å montere dykkerutstyret ditt,og svømme under vann med utstyret på. Seal team kurset har sikkerheten i høysetet og vi bruker mye tid på at du skal bli trygg i vannet. I tillegg vil du lære forskjellige øvelser og teknikker som er nyttige for deg når du skal bade , snorkle eller fortsette å dykke.

Kursene er lagt opp individuelt , det vil si at det er du som bestemmer hvor mange av øvelsene du vil gjøre . Det er ingen på Seal team som blir tvunget til å gjøre noe , du skal synes det er morsomt og du skal like å svømme og dykke. De øvelsene du ikke gjør den ene dagen kan vi prøve å gjøre sammen neste trening.

Det betyr også selvsagt at du kan fortsette kurset uten å ha gjort de øvelsene du ikke ønsker. Det viktigste er at du synes det vi gjør er morsomt og spennende – så kommer det andre av seg selv.

For å gå på Seal team trenger du dykkermaske , snorkel og svømmeføtter. Våtdrakt er lurt men ikke nødvendig. Vannet i bassenget er 28 grader. Maske, snorkel og svømmeføtter kan kjøpes her på Nemo.

Kursdag er Mandager mellom kl 17 -20.

Kurstiden er 45 minutter,med oppstart hver hele time. Vi vil forsøke å tilrettelegge oppstart for den enkelte etter ønsket tidspunkt, men kan ikke gi noen garantier.

Det blir ofte flere grupper så vi prøver å imøtekomme ønsker .

Er du over 12 år og har gått på ett eller flere Seal team kan du gå videre på Jr. Open Water Diver. Da lærer du å dykke i sjøen og får sertifikat til dette.