Nemo på Sjøen for alle messen – Lillestrøm 2017

I år har vi reist over fjellet og holder som eneste dykkerbutikk stand på Sjøen for alle messen i Lillestrøm.

Dette har vært en ganske spennende planlegging da vi har god erfaring med messer i Bergensområdet men nå beveger vi oss da som sagt over fjellet til Østlandet og vi må si vi har blitt tatt godt imot !

Nemo stiller som eneste innen dykkebransjen på denne messen som er Norges største båtmesse !

Vi har så langt ( i skrivende stund halvveis i messen ) møtt utrolig mange som setter pris på vår tilstedeværelse på messen da dette er publikum som elsker båt , vannsport og alt som kan gjøres over og under vann.

Mange erfarne dykkere og de som enda drømmer om å dykke har besøkt oss og vi har hatt mange gode prater og salg på messen.

Helgen nærmer seg og det er nå messen sitt besøkstall skal stige så vi er forberedt og spente.

At vi er tilstede bringer flere som drømmer videre til kurs og de vet hvor de skal finne både oss og gode dykkeforhold om de kommer til Bergen.

Er det absolutt noe Østlendingene misunner oss Bergensere så er det den gode sikten vi har under vann så det er nok lettere å komme innom oss når de har vært innom vår stand og pratet.

Dette var en liten oppdatering fra denne turen,men det kommer flere innlegg etterhvert da dette er en av tre messer vi har rukket over så langt i 2017.

Vi har bla også vært på Boot messen i Dusseldorf og Båtmessen på Sotra.

2017 er hektisk og det er mye på planen så vi ser frem til ett videre spennende år !

Messe crew : Susanne , Britt og Aleksander

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *